ŠTAMPA

Za potrebe štampe na najsevremeniji i izuzetno kvalitetan način sa ponosom Vam predstavljamo profesionalnu uslugu štamparije “Zlatna Knjiga” iz Jagodine koja posluje na domaćem i stranom tržištu više od 28. godina i stekla je poverenje preko 200 komintenata.

Iz široke palete grafičkih proizvoda izdvajamo:

Sredstva direktnog marketinga (katalozi, prospekti, rokovnici, brošure), propagandni materijal (kalendari, flajeri, nalepnice…), publikacije (knjige, časopisi, novine…), poslovni papiri (računi, vizit karte, otpremnice…).Sve vrste štampe na papiru (ofset, kunstrdruk, samolepljivi muflon, etiketni papir).

Kvalitet naših proizvoda obezbeđuje mašina japanskog proizvođača RYOBI GX525, sa 5 boja za štampu. Takođe, ponosni smo vlasnici najmodernijeg bindera (mašina za koričanje knjiga, kataloga i udžbenika), sa nemačkom PUR tehnologijom (jedini u Srbiji), koja garantuje da ne postoji mogućnost razlepljivanja strana.  

Zahvaljujući najsavremenijem mernom uređaju za kontrolu  boja, proizvodnja u našoj štampariji usaglašena je sa najvišim ISO standardima (ISO 12647).

NEVEROVATNA PONUDA!

Za uslugu štampe i dizajna u paketu kao jedna porudžbina ostvarićete veliki popust!

Još veći popusti se ostvaruju ukoliko sa nama napravite ugovor na više mesečnom – godišnjem planu.

Za više informacija  posetite sajt štamparije “Zlatna knjiga”  POGLEDAJ PONUDU