O NAMA

O NAMA

Pixel&Code Studio čini mlad i ambiciozan tim profesionalaca iz oblasti modernog i digitalnog marketinga, grafičkog i web dizajna, kao i oblasti informacione tehnologije i multimedie.

Naš cilj je da svojim klijentima obezbedimo jednu kompletnu  i profesionalnu ponudu koju pored kvaliteta i brzine čini savršenom da oplemeni i unapredi Vaš rad na jedan nov i moderan način kakav prati našu današnjicu poslovanja.

Počeli smo kao mali tim, sa svega nekoliko ljudi, ali od početka sanjamo velike snove. Sada naš tim čini daleko veći broj stručnjaka, i taj krug se konstantno širi, što nam omogućava da svojim klijentima ponudimo veći i ozbiljniji, ali i kvalitetniji broj usluga.

Sarađujemo sa nekoliko kompanija u zemlji koji dodatno oplemenjuju našu ponudu i čine je sveobuhvatnom. Verujemo u zajedničku snagu i moć timskog rada i uvek pozitivno gledamo na nove vidove saradnje.

Želimo da za Vas napravimo idealno i najpovoljnije rešenje za sve tipove usluga, a za više usluga u paketu ostvarićete i neverovatne popuste.

Šta su naši klijenti rekli za o nama

Pizerija Zero : “Vrhunski kvalitet izrade grafičkog dizajna! Brzo i kvalitetno! Sve preporuke!”

Moloko Bar : “Super tim mladih ljudi, pozitivni, sa puno inovativnih rešenja i predloga! Pravo je zadovoljstvo sarađivati sa njima!“

Hotel Đerdap Kladovo - “ Svaka preporuka, predivna obrada slika i textova,kao i kvalitetno odrađen web sajt “

Restoran “Kralj Želja” - “ Jedinstvena ponuda izrade websajtova i dizajna! Prezadovoljni smo i nastavljamo saradnju! Svaka pohvala!”